Apple MacOS Launchpad Windows-on
Start menü helyett áttekinthető és testreszabható Launchpad, ingyen.

Ha szeretnénk hasonló alkalmazásindító felületet, mint a MacOS-en, vagy az iPad-eken megismert Launchpad, a PaperPlane Smart Launch nevű ingyenes programmal egyszerűen megoldható. 

A letöltése nagyon egyszerű. Menjünk fel az itigic.com oldalra, és görgessünk le a legaljára. Itt kattintsunk a "FREE Download" gombra. Csomagoljuk ki a letöltött file-t, és ez után vegyük fel a tálcára az alkalmazást. Innentől kezdve onnan bármikor elérhetjük majd. Miután elindul, pár alap Windows-os programot fel is vesz a felületére.

PaperPlane Screenshot

Ha új alkalmazást szeretnénk hozzáadni, kattintsunk jobb egérgombbal a PaperPlane ikon nélküli felületére, majd az Add -> Window mode menüpontot választva kis nézetre vált, így az asztalról "áthúzhatunk" új parancsikonokatat az indítópultunkhoz.

PaperPlane Screenshot 3

Ugyanígy fájlokat és internetes linkeket is elhelyezhetünk rajta, vagy létrehozhatunk mappákat. Mindez megszólalásig hasonlít az OS X Launchpadjára (és így persze az iPad felületére is). Testre is szabhatjuk a felületet, például változtathatóak az ikonok kinézete és mérete valamint a háttér, így teljesen Mac-esre szabhatjuk a felületet.

PaperPlane Screenshot 2

 

Gadget Tips

Hasznos alkalmazások, tippek Android, iPhone, Mac és Windows felhasználóknak.

Hirdetés

süti beállítások módosítása