Instagram fotók posztolása asztali böngészőből?

instagram_bongeszo.jpg

A hivatalos Windows-os Instagram alkalmazásból hiányzik egy kulcstényező: nem lehet fényképeket feltölteni. Ez kellemetlen - különösen, ha olyan fotókat szeretnél posztolni, amiket nem okostelefonnal készítettél, vagy az asztali szoftverekkel szeretnéd módosítani a képeket/videókat, mielőtt feltöltenéd azokat. Szerencsére van egy praktikus módja annak, hogy ne kelljen a PC-dről vagy Mac-edről átküldeni a képeket telefonra, vagy emulátorokat letölteni.

Feltölthetsz képeket asztali böngészőből, ha manuálisan kiválasztod az Instagram.com mobil verzióját. Szerencsére ez a Google Chrome böngészőben könnyű, köszönhetően beépített "device mode"-nak és az egyszerű billentyűkombinációknak.

Először fel kell menned az instagram.com-ra, és belépni a fiókodba. A Ctrl-Shift-I billentyűk lenyomásával megjelenik a Chrome fejlesztői ablaka (nyugodtan hagyd figyelmen kívül az összes megjelenő kódot), majd a Ctrl-Shift-M billentyűkombinációval kell átváltanod a webhely mobil verziójára. Itt lehet, hogy át kell méretezned az ablakokat, hogy teljesen látszódjon az Instagram oldalad. Ha vissza szeretnél lépni az asztali webhelyre, nyomd meg újra a Ctrl-Shift-I billentyűkombinációt a fejlesztői mód kikapcsolásához.

Gadget Tips

Hasznos alkalmazások, tippek Android, iPhone, Mac és Windows felhasználóknak.

Hirdetés

süti beállítások módosítása