Nagy nyári Gearbest leárazások: mutatjuk a legjobb ajánlatokat!
Nagy nyári Gearbest leárazások: mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

gearbest-summer-sale.png

A Gearbest -es nyári leárazások mindig jó akciókat hoznak. Erre idén még a labdarúgó-világbajnokság is rátett egy lapáttal, ezért mindenképp érdemes körülnézni az oldalon.

Ebben a bejegyzésben kiemeltük nektek a legjobb termékeket, viszont ha megnéznétek a teljes kínálatot, ezen a linken megtehetitek. 

Telefonok:

Ha telefon vásárláson gondolkodsz, érdemes most megrendelned, mivel az olcsó szállításnak és a remek akcióknak köszönhetően pár ...

Így tölthető le az iOS 12 nyilvános bétája!
Így tölthető le az iOS 12 nyilvános bétája!

ios-12-compatible-devices-610x390.jpg

Nemrég jelentették be az iOS 12-t, az iPhone-ok és az iPad-ek új mobil operációs rendszerének következő verzióját , de a legtöbben csak ősszel tölthetik le először.

Ha előbb kipróbálnád az új funkciókat, akkor telepítened kell egy béta verziót.

Ebben a bejegyzésben elmagyarázzuk, hogy ezt hogyan teheted meg a legegyszerűbben.

Első a biztonsági mentés

Érdemes észben tartani, hogy a béta verzió számos hibát tartalmazhat. A célja épp az, hogy ...

Instagram fotók posztolása asztali böngészőből?
Instagram fotók posztolása asztali böngészőből?

instagram_bongeszo.jpg

A hivatalos Windows-os Instagram alkalmazásból hiányzik egy kulcstényező: nem lehet fényképeket feltölteni. Ez kellemetlen - különösen, ha olyan fotókat szeretnél posztolni, amiket nem okostelefonnal készítettél, vagy az asztali szoftverekkel szeretnéd módosítani a képeket/videókat, mielőtt feltöltenéd azokat. Szerencsére van egy praktikus módja annak, hogy ne kelljen a PC-dről vagy Mac-edről átküldeni a képeket telefonra, vagy emulátorokat letölteni.

...
Tippek a megújult Gmail-hez
Tippek a megújult Gmail-hez

uj_gmail.jpg

Már régóta lehetett hallani róla, hogy a Google frissíti a Gmail szolgáltatást.  Most hivatalosan is bemutatták, mi minden változik majd.

gmail.png

Csatolt Chip-ek

Úgy tűnik, vége azoknak a napoknak, amikor az e-mail mellett egy kis ikont keresük, hogy lássuk, van-e csatolmánya, majd megnyitjuk és végig kell néznünk az egészet, hogy megtaláljuk a szükséges fájlt.

A 'Csatolt Chip'-ek szerintem a Gmail legjobb új funkciói közé tartoznak. Végre gyorsan ...

Tökéletes Android téma egy Google kvízzel?
Tökéletes Android téma egy Google kvízzel?

android_tema.png

Érintőképernyő, hosszúkás ház, esetleg ujjlenyomat-olvasó vagy duál kamera. Az okostelefonok kívülről nagyon hasonlóak, talán ezért foglalkozunk annyit a belső személyreszabásukkal. Nagyon sok választási lehetőségünk van (különösen a nyitott Android operációs rendszerben), ezért a megfelelő kezdőképernyő, az igényeinkhez illő ikoncsomag és háttérkép kiválasztása sokáig tarthat.  A Google a MyAndroid kvíz zel arra törekszik, hogy az Android ...

6 dolog, amire figyelned kell telefon vásárlás előtt
6 dolog, amire figyelned kell telefon vásárlás előtt

A legtöbb ember nagyon elkapkodja az új telefonja kiválasztását, amire könnyen rá is fázhat. Ebben a bejegyzésben segítséget adunk, hogy mikre kell figyelned, mielőtt vásárolsz.

iphone_x_2.jpg

Ne reklámok alapján dönts

A reklámok (egyértelműen) tökéletes beállításban, csak az előnyöket kiemelve mutatják a telefonokat, és ez nagyon sokakat manipulálhat. Nézz utána, hogy valójában mik az eszköz előnyei valamint hátrányai. Ehhez rengeteg online videó vagy cikk ...

Bármilyen telefon és számítógép összekapcsolása
Bármilyen telefon és számítógép összekapcsolása

gadget_tips.jpg

Az Apple eszközei között általában jól működik a gyors adatmegosztás, viszont mi van a többi eszközzel? Ha szeretnénk egyszerűen ingyen wifikapcsolat segítségével képeket vagy fájlokat küldeni, értesítéseket tükrözni, SMS-t írni gépről, illetve közös vágólapot Androidos vagy iOS-es és Windows-os vagy MacOS-es eszközeink között, érdemes lehet megnéznünk ezeket a programokat.

PUSHBULLET - ÉRTESÍTÉSEK TÜKRÖZÉSE, FÁJL VAGY SZÖVEG MEGOSZTÁSA, ...

Androidos mobilok gyorsítása
Androidos mobilok gyorsítása

android_telefon_gyorsitas.jpg

Tegnap adtunk pár tanácsot , hogy hogy gyorsíthatsz fel egy iOS-es eszközt. Ma segítünk az Androidosoknak is rendberakni a telefonjukat. 

BELSŐ TÁRHELY FELSZABADÍTÁSA

Általában célszerű a belső tárhely legalább 10 százalékát üresen hagyni, mert ha elfogy az Android memóriája, átmenetileg ott is tárolhatja az adatokat.
Töröld a felesleges appokat, a fotókat vagy videókat mentheted a felhőbe vagy a számítógépedre, valamint kiürítheted a telefonod ...

iPhone hatékony gyorsítása és üzemidő növelése
iPhone hatékony gyorsítása és üzemidő növelése

iphone_toltes.jpg

Ezek a tippek elsősorban az iOS 11-et futtató eszközökre vonatkoznak, viszont ha régebbi rendszere van a telefonodnak, akkor is megkeresheted a legtöbb beállítást (a régebbi iOS verzióknak más lehet a menürendszere).

INDÍTSD ÚJRA A TELEFONT, VAGY VÉGEZZ RAM RESETET

Újraindítás: Furcsának tűnhet, de ez is sokat tud segíteni. Ilyenkor a telefon elvégez egy automatikus karbantartást, és bezárja a háttérben futó alkalmazásokat.
Tartsd hosszan nyomva a ki- és ...

Ingyenesen felhasználható tartalmak
Ingyenesen felhasználható tartalmak

fotok_ingyen.png

ingyenes_kepek.jpg 

FOTÓK ÉS VIDEÓK:

PIXABAY

A pixabay.com az egyik legnépszerűbb képmegosztó, itt rengeteg szabadon felhasználható képet és videót találhatunk.

 

ingyenes_zenek.jpg

ZENÉK ÉS HANGEFFEKTEK

YOUTUBE MUSIC LIBRARY & YOUTUBE AUDIO LIBRARY

A YouTube-on is találhatunk ingyenes zenéket és hangeffekteket.
A zenéknél kereshetünk különböző műfajú vagy hangulatú zenéket, a hangeffekteknél pedig kategóriákat választhatunk, vagy kereshetünk hangot, ha beírunk egy ...

Gadget Tips

Hasznos alkalmazások, tippek Android, iPhone, Mac és Windows felhasználóknak.

Hirdetés

süti beállítások módosítása